Tapahtumajärjestäjä

Tapahtumajärjestäjä tarpeidesi mukaan

Tapahtumajärjestäjä Welldone L.R. Oy on erikoistunut korkeatasoisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Luomme tyylikkäitä, koskettavia ja mieleenpainuvia tilaisuuksia, joista jokainen on meille ainutkertainen, innostava haaste.

Tapahtumatuotannon asiantuntijoina tavoitteenamme on aina lopputulos, joka ylittää asiakkaan odotukset.

Miksi järjestää tapahtuma?

Digitalisoituneessa maailmassa, viestien ja informaation tulvassa, on hankala löytää keinoa oikeasti erottua tai saada ihminen tuntemaan. Potentiaalisten asiakkaiden, sidosryhmien ja tiimin huomiota on hankala saavuttaa. Paras tapa tähän on saada heidät pysähtymään, kokoontumaan yhteen ja muistamaan. Kokemus ja tunne harvoin välittyy mainoksilla, viesteillä tai palavereilla. Välillä täytyy pysähtyä, kuunnella nähdä ja kokea. Oli kyseessä juhla, julkistus tai lanseeraus – on tapahtuma paras keino saada ihminen muistamaan.

Tapahtumajärjestäjä welldone

Tapahtuman järjestäminen voi tuntua yksinkertaiselta asialta, mutta vaikeus piilee yksityiskohdissa. Hyvä suunnitelma on tärkein osa onnistunutta toteutusta. Onnistuneen suunnitelman laatiminen ilman pitkää kokemusta aiheesta, on kuitenkin lähes mahdotonta. Mahdollisia vaikeuksia, riskejä, unohduksia ja yksityiskohtia ei opi huomaamaan ennenkuin ne on kokemuksen kautta selätetty useaan otteeseen. Asiakas saa mielenrauhan kun tietää tapahtuman olevan osaavissa käsissä.

Ammattilaisen käsissä asiat onnistuvat tehokkaasti ja kustannustehokkaasti mutta ennen kaikkea tapahtumasta luodaan ikimuistoinen kokemus joka jättää jäljen osallistujiin. Hoidamme tapahtumatuotantoa kokonaisuudessaan tai voimme auttaa eri osa-alueissa. Pitkän kokemuksen kautta kertynyt kontaktiverkosto, takaa että kauttamme hankitut esiintyjät, juontajat, puhujat ja artistit sopivat täydellisesti tapahtuman luonteeseen.

Osaamisemme ei rajoitu paikkaan aikaan tai toimialaan. Olemme järjestäneet tapahtumia mantereelta mantereelle, maalla, merellä ja ilmassa.

Yritysmaailmassa tapahtumia ei järjestetä joka päivä. Siksi ymmärrämme aiheen tärkeyden ja odotukset. Meille jokainen asiakas on arvokas ja pyrimme aina ylittämään sekä järjestäjien että vieraiden odotukset. Jokaisen tapahtuman tarkoitus on luoda tunne, jonka kautta tapahtuma kulkee mukana vuosia.

Tapahtumajärjestäjä Welldone – Miksi valita meidät

  • Welldone on vuodesta 1996 alkaen järjestänyt mittavia tapahtumia sekä Suomessa että ulkomailla.
  • Saavutettu luottamus ja tyytyväisyys Welldonen palveluihin on luonut useita jo yli kymmenen vuotta kestäneitä asiakkuussuhteita.
  • Vahvuutemme on kyky muodostaa tarkka käsitys asiakkaan tarpeista sekä niiden pohjalta asiakkaan näköisen tapahtuman järjestäminen.
  • Erityistä etua asiakkaillemme tuovat suorat artistiyhteydet sekä koti- että ulkomaille ja oma sisällöntuotanto. (Sävellämme asiakasyritysten tapahtumiin musiikkikappaleita, käsikirjoitamme ja kuvaamme videoesityksiä sekä suunnittelemme ja valmistamme uniikkeja rakenteita ja somisteita.)
  • Suhtaudumme jokaisen tapahtuman tuotantoon intohimoisesti ja päättäväisesti – alusta loppuun.

Ota yhteyttä