Vahvuutemme ja
toimintatapamme

Vahvuutemme

Vahvuutemme on kyky muodostaa tarkka käsitys asiakkaan tarpeista sekä niiden pohjalta asiakkaan näköisen tapahtuman järjestäminen. Erityistä etua asiakkaillemme tuovat suorat artistiyhteydet sekä koti- että ulkomaille ja oma sisällöntuotanto. Sävellämme asiakasyritysten tapahtumiin musiikkikappaleita, käsikirjoitamme ja kuvaamme videoesityksiä sekä suunnittelemme ja valmistamme uniikkeja rakenteita ja somisteita.

Welldone on vuodesta 1996 asti järjestänyt mittavia tapahtumia sekä Suomessa että ulkomailla. Saavutettu luottamus ja tyytyväisyys Welldonen palveluihin on luonut useita jo yli kymmenen vuotta kestäneitä asiakkuussuhteita.

Näin toimimme

Toteutustemme korkeasta tasosta emme tingi. Suhtaudumme jokaisen tapahtuman tuotantoon intohimoisesti ja päättäväisesti – alusta loppuun.

Tapahtuman suunnittelu aloitetaan asiakkaan tarpeiden määrityksestä. Toimeksiannon pohjalta laadimme tapahtumalle punaisen langan, jota seurataan koko toteutuksen ajan. Tärkeintä on, että lopputulos välittää halutun sanoman, ilmentää asiakkaan arvomaailmaa ja saavuttaa tapahtumalle asetetut tavoitteet.

Asiakkaana pysyt tiiviisti mukana ideoinnissa ja suunnittelussa. Tapahtumajärjestäminen on mukavaa ja palkitsevaa, kun apuna on ihmisiä joihin voit luottaa!

Pidämme huolen siitä, että kaikki langat pysyvät käsissäsi. Huolehdimme myös, että pienimmätkin yksityiskohdat huomioidaan ja että voit nauttia tapahtumasta ilman epävarmuutta ja stressiä.